تاثیر ذرات نانو بر ازدیاد طول و نفوذ پذیری به بخار آب فیلم های بسته بندی به کمک تکنیک فراتحلیل |
کد مقاله : 1050-NCHPNT |
نویسندگان: |
زهرا کریمی ولوجایی *1، محمدحسین عباسپورفرد2 1ساری- میدان هلال احمر- کمربندی شرقی-قبل بیمارستان شفا- خیابان ترنج_ اولین کوچه سمت راست- فرعی سمت چپ- آپارتمان مریم- واحد 5.
کد پستی: 4817859843 2دانشگاه فردوسی مشهد |
چکیده مقاله: |
پژوهش های مختلفی برای بهبود خواص فیلم های بسته بندی مواد غذایی صورت گرفته که یکی از آن ها استفاده از ذرات نانو در بستر پلیمری می باشد. با توجه به تعدد مقالات و پژوهش ها در بخش خواص نانو کامپوزیت ها و بالطبع تنوع در نتیجه گیری ها، دستیابی به یک نتیجه گیری کلی دشوار می باشد. در این مطالعه برای رسیدن به نتیجه ای معتبر و قابل اطمینان از روش آماری فراتحلیل استفاده شده است تا بتوان با تلفیق و آنالیز مجدد یافته های آزمایشات مستقل به نتیجه ای واحد دست یافت. فراتحلیل علاوه بر تحلیل کیفی به تحلیل کمی داده ها پرداخته و صحت و اعتبار آن ها را مورد سنجش و ارزیابی قرار می دهد. در این مطالعه با استفاده از نرم افزار جامع فراتحلیل(CMA2) مجموعه ای از نتایج مورد بررسی قرار گرفت. نتایج فراتحلیل نشان داد که وجود نانو ذرات مختلف در ماتریس پلیمری با اطمینان 95%، تاثیر معنی داری بر خواص فیلم های بسته بندی مانند کاهش تراوایی و کاهش ازدیاد طول دارد. |
کلیدواژه ها: |
ازدیاد طول، تراوایی، ذرات نانو، فراتحلیل |
وضعیت : مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |