تاثیر ذرات نانو بر ازدیاد طول و نفوذ پذیری به بخار آب فیلم‏ های بسته ‏بندی به کمک تکنیک فراتحلیل
کد مقاله : 1050-NCHPNT
نویسندگان:
زهرا کریمی ولوجایی *1، محمدحسین عباسپورفرد2
1ساری- میدان هلال احمر- کمربندی شرقی-قبل بیمارستان شفا- خیابان ترنج_ اولین کوچه سمت راست- فرعی سمت چپ- آپارتمان مریم- واحد 5. کد پستی: 4817859843
2دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده مقاله:
پژوهش های مختلفی برای بهبود خواص فیلم ‏های بسته بندی مواد غذایی صورت گرفته که یکی از آن ها استفاده از ذرات نانو در بستر پلیمری می‏ باشد. با توجه به تعدد مقالات و پژوهش ها در بخش خواص نانو کامپوزیت ها و بالطبع تنوع در نتیجه گیری ها، دستیابی به یک نتیجه‏ گیری کلی دشوار می‏ باشد. در این مطالعه برای رسیدن به نتیجه‏ ای معتبر و قابل اطمینان از روش آماری فراتحلیل استفاده شده است تا بتوان با تلفیق و آنالیز مجدد یافته‏ های آزمایشات مستقل به نتیجه ‏ای واحد دست یافت. فراتحلیل علاوه بر تحلیل کیفی به تحلیل کمی داده ها پرداخته و صحت و اعتبار آن ها را مورد سنجش و ارزیابی قرار می دهد. در این مطالعه با استفاده از نرم افزار جامع فراتحلیل(CMA2) مجموعه ‏ای از نتایج مورد بررسی قرار گرفت. نتایج فراتحلیل نشان داد که وجود نانو ذرات مختلف در ماتریس پلیمری با اطمینان 95%، تاثیر معنی داری بر خواص فیلم‏ های بسته‏ بندی مانند کاهش تراوایی و کاهش ازدیاد طول دارد.
کلیدواژه ها:
ازدیاد طول، تراوایی، ذرات نانو، فراتحلیل
وضعیت : مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است