مقایسه وزن، تعداد و بازار پسندی ارقام هندوانه تحت شرایط تنش شوری |
کد مقاله : 1097-NCHPNT |
نویسندگان: |
اردلان ذوالفقاران * مشهد - امامت8 پلاک46 |
چکیده مقاله: |
در این آزمایش اثر شوریهای مختلف آب آبیاری (4/1، 5/5 و 5/10 دسی زیمنس بر متر) بر عملکرد میوه، کیفیت محصول و خصوصیات رشدی ارقام هندوانه تجارتی( چارلستون گری، کریمسون سویت و شوگر بی بی )در مزرعه امیر آباد دانشکده کشاورزی بیرجند بمدت دو سال مورد بررسی قرار گرفت آزمایش بصورت کرتهای خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار اجرا شد. نتایج تجزیه واریانس دو ساله نشان میدهد که شوری بر تعداد میوه هر بوته، وزن میوه، طول میوه، قطر میوه و قطر گوشت در سطح 1 درصد و بر قطر پوست در سطح 5 درصد دارای اختلاف معنیدار میباشد. ارقام از نظر صفات فوق در سطح 1 درصد با هم اختلاف معنی دار نشان میدهند. با افزایش شوری تعداد میوه در هر بوته و وزن میوه کاهش یافته است. بطوریکه وزن هر میوه در آبیاری با آب dS/m4/1در مقایسه با شوری dS/m5/10 از 3/3 به 9/1 کیلوگرم کاهش یافته است. |
کلیدواژه ها: |
شوری آب آبیاری، وزن میوه، هندوانه |
وضعیت : مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |