1 |
1131-NCHPNT |
High CO2 treatment reduces decay of button mushroom (Agaricus bisporus) |
فرید مرادی نژاد، افسانه حسینی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
2 |
1164-NCHPNT |
Maturity detection of apricot fruit using the extraction of Gabor imaging features |
وحید محمدی، سعید مینایی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
3 |
1133-NCHPNT |
اثر ارتفاع دماغه و ابعاد دریچه خروجی هوا بر مسیر حرکت دانه و خوشه داخل هد استریپر گندم |
ابراهیم فیروزی، Ali M. Kermani، جواد خزائی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
4 |
1116-NCHPNT |
اثر استفاده از پتاسیم کلرید و سوش انتخابی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شرایط کنترل شده بر خصوصیات حسی و ویژگیهای فیزیکی خیارشور تخمیری کمنمک |
اصلان عزیزی ، بهاره محمدی، مینا کارگزاری |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
5 |
1117-NCHPNT |
اثر استفاده از پتاسیم کلرید و سوش انتخابی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شرایط کنترل شده بر ویژگیهای شیمیایی خیارشور تخمیری کمنمک |
اصلان عزیزی ، بهاره محمدی، مینا کارگزاری |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
6 |
1128-NCHPNT |
اثر انجماد بر نگهداری نان نیم پخت بربری |
پگاه صادقی وصفی، ناصر همدمی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
7 |
1127-NCHPNT |
اثر پرتودهی گاما بر خاصیت آنتی اکسیدانتی و ترکیبات فنلی سه رقم مهم خرما در مدت انبار |
سمیه رستگار، سعیده زربخش |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
8 |
1137-NCHPNT |
اثر روشهای آبیاری قطرهای سطحی و زیرسطحی و سطوح مختلف آب بر رشد رویشی و خصوصیات کیفی ارقام شلیل |
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
9 |
1136-NCHPNT |
اثر روشهای آبیاری قطرهای سطحی و زیرسطحی و سطوح مختلف آب بر رشد رویشی و خصوصیات کیفی ارقام هلو |
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی ، ابراهیم گنجی مقدم |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
10 |
1132-NCHPNT |
اثر روش های مختلف نگه داری و بسته بندی بر بازارپسندی قارچ دکمه ای |
شیما سروری |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
11 |
1118-NCHPNT |
اثر زمان انبار مانی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی دانه های گندم |
آرزو حامدیان، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، آرش کوچکی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
12 |
1175-NCHPNT |
اثر کاربرد پس از برداشت اسانس های گیاهی و تیمار شیمیایی بر کاهش وزن میوه و برخی خصوصیات کیفی میوه گیلاس "رقم تک دانه" |
رضا ساعدی، احمد اصغرزاده |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
13 |
1055-NCHPNT |
اثر کیتوزان، اسانس آویشن شیرازی و عصاره پوست انار بر ترکیبات زیست فعال و ویژگیهای حسی میوه انگورʼسیاه سمرقندیʻ |
اصغر رمضانیان، رقیه طهماسبی سروستانی، فریبرز حبیبی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
14 |
1142-NCHPNT |
اثر مقادیر مختلف اسید هیومیک برعملکرد گل و بنه زعفران تحت تنش شوری |
علیرضا رضوی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
15 |
1107-NCHPNT |
ارزیابی برخی از شاخصهای کمی و کیفی میوه پرتقال رقم تامسون تنش سرما دیده در مرحله پیش از برداشت و نگهداری شده در سردخانه و انبار معمولی |
ابوذر هاشم پور |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
16 |
1095-NCHPNT |
ارزیابی تاثیر زمان و محل برداشت عسل بر خواص آنتی اکسیدانی آن |
شادی بصیری، نوید بصیری، فرزاد غیبی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
17 |
1140-NCHPNT |
ارزیابی عملکرد مزرعه ای کمباین های خوشه تغذیه و بوته تغذیه در برداشت مکانیزه برنج |
محمود صفری، محمدرضا علی زاده |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
18 |
1098-NCHPNT |
ارزیابی فنی کمباین برداشت سیب زمینی و مقایسه آن با سیب زمینی کن دو ردیفه |
محمد حسین سعیدی راد، سعید ظریف نشاط، صمد نظرزاده |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
19 |
1013-NCHPNT |
ارزیابی کارایی انرژی گندم در دو منطقه، توسعه یافته و در حال توسعه |
سید فاضل فاضلی کاخکی، جلال کلاهدوز شاهرودی، هماسادات فاضلی کاخکی، احسان محمدپور حصاری، حبیب اله مجدی، سید حسن محمدی طرقی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
20 |
1154-NCHPNT |
ارزیابی کاربرد قیچی باغبانی ویژه در برداشت میوه توت |
عیسی حزباوی، فیض الله شهبازی، امیر صبوری |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
21 |
1064-NCHPNT |
ارزیابی کیفیت فیله تازه ماهی قزلآلای رنگین کمان بستهبندی شده درشرایط اتمسفر اصلاح شده |
وجیهه نیک زاده، ناصر صداقت، فریده طباطبایی یزدی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
22 |
1104-NCHPNT |
ارزیابی کیفیت نان بربری از طریق آزمون خواص گندم و آرد |
شیوا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، مهدی قیافه داوودی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
23 |
1147-NCHPNT |
ارزیابی و بررسی صفات وابسته به کیفیت پاستا در لاینهای امیدبخش گندم دوروم |
مجید طاهریان، علی اکبر مویدی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
24 |
1126-NCHPNT |
استخراج ترکیبات فعال زیستی از خامه زعفران |
سودابه عین افشار |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
25 |
1012-NCHPNT |
استفاده از خاک دیاتومه، روشی نوین و سازگار با محیط زیست جهت کنترل آفات انباری |
جلال کلاهدوز شاهرودی، سید فاضل فاضلی کاخکی، احسان محمدپور حصاری، حبیب اله مجدی، سیدحسن محمدی طرقی، عاطفه طاهری |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
26 |
1033-NCHPNT |
استفاده از زیست پالایی در حذف و بازیابی فلزات سنگین در خاک و آبهای آلوده کشاورزی |
سودابه شرایعی، پروین شرایعی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
27 |
1101-NCHPNT |
استفاده از ماشین بویایی برای ارزیابی کیفیت روغن حیوانی گاوی با روشPCA |
فردین ایاری، اسماعیل میرزائی قلعه، کبری حیدربیگی، حکمت ربانی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
28 |
1034-NCHPNT |
اصول اولیه و کاربرد تصویربرداری پس پراکنش در ارزیابی کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی |
نرگس قانعی قوشخانه، محمودرضا گلزاریان، مجتبی ناصری |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
29 |
1150-NCHPNT |
الگوریتم درجهبندی آبشش ماهی قزلآلا به کمک پردازش تصویر |
زهرا مکشاهی، لیلا ندرلو، حسین جوادی کیا |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
30 |
1070-NCHPNT |
امکان سنجی استفاده از ویژگی های خازنی در تشخیص میزان قند کیوی |
جواد جدی، فیض اله شهبازی، امین طاهری گراوند |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
31 |
1060-NCHPNT |
اندازه گیری سختی دانه در ارقام مختلف گندم با استفاده از آسیاب آزمایشگاهی |
جهانگیر پیری سرای، امیرحسین افکاری سیاح، منصور راسخ |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
32 |
1085-NCHPNT |
اندازهگیری سختی دانه در ارقام مختلف گندم کشت شده در استان اردبیل با استفاده از شاخص توزیع اندازه ذرات (PSI) |
جهانگیر پیری سرای، امیرحسین افکاری سیاح، منصور راسخ |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
33 |
1046-NCHPNT |
اندازهگیری میزان و دلایل افت کمباینی گندم در منطقه کالپوش میامی |
زین العابدین امیدمهر |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
34 |
1010-NCHPNT |
بررسی اثرات نوع بسته بندی، مدت زمان انبارداری و دمای سردخانه بر روی خواص توت فرنگی در مدت انبارداری |
مهدی مهاجروطن، حسن صدرنیا، عبدالعلی فرزاد |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
35 |
1043-NCHPNT |
بررسی اثر پاشش پیکس بر خصوصیات فیزیولوژیکی مرتبط با تلفات برداشت و عملکرد ماشین وشچین |
محمدعلی جعفری، شهرام نوروزیه، عباس رضایی اصل |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
36 |
1042-NCHPNT |
بررسی اثر رقم بر روی میزان تلفات و عملکرد برداشت ماشین وشچین |
محمدعلی جعفری، شهرام نوروزیه، عباس رضایی اصل |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
37 |
1022-NCHPNT |
بررسی استفاده ی کاربردی و نوین از فرآورده های گیاهی جهت کنترل آفات انباری |
جلال کلاهدوز شاهرودی، سید فاضل فاضلی کاخکی، احسان محمدپور حصاری، حبیب اله مجدی، سیدحسن محمدی طرقی، عاطفه طاهری |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
38 |
1087-NCHPNT |
بررسی انرژی مصرفی و راندمان سیستم گرمایش اهمی در تولید رب گوجه فرنگی |
مهدی ترکیان بلداجی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
39 |
1036-NCHPNT |
بررسی تأثیر امواج فراصوت بر ضریب پواسون و ضریب کشسانی ظاهری گردو |
ابراهیم بیابانی اقدم، محمد هادی خوش تقاضا، غلامحسن نجفی، احسان فرتاش نعیمی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
40 |
1134-NCHPNT |
بررسی تاثیر امواج فراصوت بر فعالیت آنزیم های پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز سلول های گیاه چای (.Camellia sinensis L) در کشت تعلیقی |
نسرین طباطبایی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
41 |
1048-NCHPNT |
بررسی تأثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده بر خواص کیفی و عمر انباری خرمای رقم برحی |
ایران محمدپور |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
42 |
1138-NCHPNT |
بررسی تاثیر تیمار حرارتی در طی فرآیند تولید بر ویژگیهای عملکردی شیرخشک بدون چربی |
صدف سعیدی، علی نصیرپور |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
43 |
1168-NCHPNT |
بررسی تاثیر رژیمهای مختلف آبیاری بر کیفیت چغندرقند پاییزه در منطقه مشهد |
ابوالقاسم حقایقی، مسعود احمدی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
44 |
1122-NCHPNT |
بررسی تاثیر ساقه روی بر کیفیت ریشه و عملکرد چغندر قند پاییزه |
مسعود احمدی، داریوش فتح اله طالقانی، حسنعلی شهبازی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
45 |
1149-NCHPNT |
بررسی تاثیر سطوح مختلف دور آبیاری و کود نیتروژن بر بر خصوصیات کیفی سیبزمینی در روش آبیاری قطره ای زیر سطحی |
محمد جلینی، محمد کریمی، پروین شرایعی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
46 |
1059-NCHPNT |
بررسی تأثیر فرایند ترکیبی اسمز-فراصوت بر میزان نفوذ ترکیبات فنلی پسماند انگور(آرگول) در ژل آلوئه ورا |
الهام آذرپژوه، پروین شرایعی، نصرت عظیمی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
47 |
1053-NCHPNT |
بررسی تاثیر فیلم های نانوکامپوزیت حاوی اکسید روی و نقره بر رشد میکروبی زعفران |
زهرا کریمی ولوجایی، محمدحسین عباسپورفرد، محمد حسین آق خانی، سعید طریقی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
48 |
1148-NCHPNT |
بررسی تاثیر لفافه های مختلف(کیسه های بذری) و مدت انبارداری بر میزان فساد بذور پنبه |
داود بیات ترک، مجید طاهریان، ناصر پنجکه |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
49 |
1161-NCHPNT |
بررسی تاثیر منابع مختلف گوگرد بر عملکرد و برخی خصوصیات کمی وکیفی سیب در استان کهگیلویه و بویراحمد |
محمد رضا چاکرالحسینی، بهروز حسن پور، کاووس کشاورز |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
50 |
1130-NCHPNT |
بررسی تاثیر نوع تیغه، سرعت تیغه، دما و میزان تغذیه بر میزان پودرشوندگی در دستگاه آسیاب هسته خرما |
مجتبی کرم پور بهبهانی، رسول معمار دستجردی، مجید رهنما |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
51 |
1108-NCHPNT |
بررسی تاثیر نوع روغن پایه بر پارامترهای رنگی بیودیزل تولیدی با استفاده از ماشین بینایی |
ماندانا محفلی، مصطفی خجسته نژند، هادی زارعی دارانی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
52 |
1078-NCHPNT |
بررسی تغییرات خواص حسی و ارگانولپتیکی میوه هلو تحت تاثیر اسانس گلپر طی دوره انبارداری |
نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
53 |
1077-NCHPNT |
بررسی تغییرات رنگ میوه هلو تحت تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا طی دوره انبار داری |
امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
54 |
1039-NCHPNT |
بررسی حسگر مناسب برای سامانه هوشمند اندازه گیری ریزش کمباین |
صمد نظرزاده |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
55 |
1171-NCHPNT |
بررسی خصوصیات کیفی و کمی 6 ژنوتیپ انتخابی هلو در استان خراسان رضوی |
آمنه قهرمانی، ابراهیم گنجی مقدم، سیما بینا |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
56 |
1157-NCHPNT |
بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی از ارقام تجاری گیلاس در شرایط استان خراسان رضوی |
آمنه قهرمانی، ابراهیم گنجی مقدم، ارزو جلالی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
57 |
1112-NCHPNT |
بررسی خصوصیات مکانیکی میوه آلبالو (Prunus cerasus L.) به منظور دستیابی به ارتفاع بهینه جعبه نگهداری میوه |
سینا شریفی سنگده |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
58 |
1153-NCHPNT |
بررسی درصد روغن و میزان رنگدانهها در ژنوتیپهای گلرنگ |
مسعود اسکندری تربقان، مجید طاهریان |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
59 |
1068-NCHPNT |
بررسی رفتار اقتصادی خریداران زعفران پس از برداشت محصول |
نجم الدین منصوریان |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
60 |
1094-NCHPNT |
بررسی زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان |
شادی بصیری، فرزاد غیبی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
61 |
1158-NCHPNT |
بررسی صفات پومولوژیکی برخی ژنوتیپ های انتخابی آلبالو (Prunus cerasus L.) |
آمنه قهرمانی، الهه عظیمی، ابراهیم گنجی مقدم |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
62 |
1027-NCHPNT |
بررسی ضایعات در برداشت گندم بوسیله کمباین در شرایط آب و هوایی شهرستان مهران |
حمیدرضا شیرخانی، امیر عزیزپناه، رضا یگانه |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
63 |
1119-NCHPNT |
بررسی عملکرد و کیفیت ریشه ژنوتیپ های مختلف چغندرقند در شرایط تنش خشکی مزرعه |
حسن حمیدی، مسعود احمدی، سارا خرمیان، علی معصومی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
64 |
1091-NCHPNT |
بررسی عوامل موثر در مکانیسم تکنیک های جداسازی ترکیبات موثره پیاز به کمک ماکروویو |
مهرانوش غریبی تهرانی، الهام آذرپژوه، امیرحسین الهامی راد، پروین شرایعی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
65 |
1163-NCHPNT |
بررسی عوامل موثر و راهکارهای عملی در زمینه کاهش ضایعات سیب در استان کهگیلویه و بویراحمد |
بهروز حسن پور، محمد رضا چاکرالحسینی، کاووس کشاورز |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
66 |
1083-NCHPNT |
بررسی فناوریهای جدید جهت تخمین درصد پوشش گیاهی با استفاده از دادههای ماهوارهای در علوم کشاورزی |
مریم موسوی بیدلی، saeed shojaei |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
67 |
1057-NCHPNT |
بررسی قابلیت های گاز ازون به عنوان جایگزین سموم مرسوم جهت کنترل آفات انباری |
جلال کلاهدوز شاهرودی، سید فاضل فاضلی کاخکی، احسان محمدپور حصاری، عاطفه طاهری، حبیب اله مجدی، سید حسن محمدی طرقی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
68 |
1065-NCHPNT |
بررسی کارایی اقتصادی بازار پنبه در استان خراسان رضوی |
نجم الدین منصوریان |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
69 |
1166-NCHPNT |
بررسی کارایی حشره کش پالیزین جهت کنترل پوره پسیل پسته، Agonoscena pisticiae |
محمد سیرجانی، کاظم محمد پور، حسین فرازمند |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
70 |
1011-NCHPNT |
بررسی کمباین با سیستم تمیز کننده پنیوماتیکی بر کیفیت برداشت گندم |
غلامرضا قهرمانیان |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
71 |
1125-NCHPNT |
بررسی محیط های اکسایشی بر پایداری آنتوسیانین های پرچم زعفران |
سودابه عین افشار |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
72 |
1045-NCHPNT |
بررسی میزان و دلایل کمباینی گندم در شهرستان دامغان |
زین العابدین امیدمهر |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
73 |
1075-NCHPNT |
بررسی مشکلات برداشت نخود و معرفی روشهای مناسب با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) |
محمدرضا مستوفی سرکاری |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
74 |
1035-NCHPNT |
بررسی نحوه خشک شدن قارچ خوراکی پیش تیمار شده با پرتو گاما و کیفیت انبارمانی آن تحت بستهبندیهای مختلف |
احسان فرتاش نعیمی، محمد هادی خوش تقاضا، سلیمان عباسی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
75 |
1174-NCHPNT |
بررسی و ارزیابی خواص دی الکتریک بیودیزل پالم با استفاده از امواج مایکروویو در فرکانس MHz 2450 |
محمد زارعین، برات قبادیان، محمدهادی خوش تقاضا، حسین عامری مهابادی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
76 |
1145-NCHPNT |
بررسی وضعیت مکانیزاسیون کشاورزی در تولید زعفران با استفاده از روش های تحلیلی SWOT و QSPM |
سعید ظریف نشاط، محمد حسین سعیدی راد، صمد نظرزاده |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
77 |
1139-NCHPNT |
بررسی وضعیت و شناسایی محدودیتها در برداشت و فرآوری زعفران در شهرستان تربت حیدریه |
الناز رستگار منش، سعید ظریف نشاط، محمدحسین عباسپورفرد، محمد علی ابراهیمی نیک |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
78 |
1093-NCHPNT |
بسته بندی شیر و فراورده های لبنی: مواد مورد استفاده و روند تکامل آن ها |
مسعود نجف نجفی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
79 |
1007-NCHPNT |
بسته بندی ضد میکروبی با استفاده از پلی ساکاریدهای طبیعی(کیتوزان، آلژینات)همراه با روغن-های اسانسی |
سمیه جعفری، ابراهیم احمدی، سیمین حق نظری، علی رمضانی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
80 |
1029-NCHPNT |
بسته بندی های مدرن محصولات غذایی و کشاورزی |
عبدالرسول ارومیه ای |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
81 |
1102-NCHPNT |
بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در نگهداری مواد غذایی |
مسعود نجف نجفی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
82 |
1086-NCHPNT |
بکارگیری فن آوریهای نوین نرخ متغیرکشاورزی دقیق (VRT) در جهت ارتقا امنیت غذائی |
صمد نظرزاده، امین نظرزاده |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
83 |
1071-NCHPNT |
بهینه سازی استخراج پلیساکارید سنجد با استفاده از روش سطح پاسخ |
محمد صادق شریفیان نژاد، هاجر شکرچی زاده |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
84 |
1173-NCHPNT |
بهینه سازی استخراج موسیلاژ بامیه با استفاده از روشهای نوین و استفاده از آن به عنوان جایگزین چربی در تولید پنیر سفید ایرانی کم چرب |
افسانه عظیمی محله |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
85 |
1109-NCHPNT |
بهینه سازی تولید پودر خرمای درجه 2 و 3 |
لیلا بهبهانی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
86 |
1067-NCHPNT |
بهینه سازی فرآیند سرخ کردن تحت خلاء خلال سیب زمینی |
مرتضی صادقی، محبوبه ملکوتی خواه، ناصر همدمی، سید جلیل رضوی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
87 |
1099-NCHPNT |
بهینه سازی و ارزیابی مزرعهای ماشین هرس برگ و ته برگ خرما (تکریب خرما) |
محمدرضا مستوفی سرکاری |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
88 |
1100-NCHPNT |
پایش وضعیت موتور دیزل با استفاده از روشهای مختلف آنالیز روغن |
رضا کوتاهی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
89 |
1111-NCHPNT |
پایش وضعیت موتور دیزل با استفاده آنالیز روغن |
رضا کوتاهی، عباس روحانی، محمد طبسی زاده |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
90 |
1115-NCHPNT |
پیش بینی عملکرد انگور در استان خراسان رضوی بر مبنای داده های انرژی مصرفی با استفاده از سیستم های شبکه عصبی مصنوعی |
مجید رضائی فریمانی، اسماعیل صیدی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
91 |
1103-NCHPNT |
تأثیر ارقام مختلف سیبزمینی برکیفیت و مصرف |
نپتون بیدلی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
92 |
1069-NCHPNT |
تاثیر بستهبندی هوشمند بر کیفیت مواد غذایی |
آزاده شاهسون تبریزی، رضوان نیک بخت |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
93 |
1092-NCHPNT |
تاثیر تیمار حرارتی بر میزان خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی کل اسلایس های پیاززرد |
مهرانوش غریبی تهرانی، الهام آذرپژوه، امیرحسین الهامی راد، پروین شرایعی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
94 |
1106-NCHPNT |
تاثیر تنش یخزدگی پیش از برداشت بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی میوه پرتقال رقم تامسون ناول طی انبارداری |
ابوذر هاشم پور |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
95 |
1050-NCHPNT |
تاثیر ذرات نانو بر ازدیاد طول و نفوذ پذیری به بخار آب فیلم های بسته بندی به کمک تکنیک فراتحلیل |
زهرا کریمی ولوجایی، محمدحسین عباسپورفرد |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
96 |
1004-NCHPNT |
تاثیر زمان برداشت بر عادت ریزش و کیفیت تبدیل شلتوک ارقام برنج |
علیرضا علامه |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
97 |
1047-NCHPNT |
تاثیر موسیلاژ تخم ریحان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و برخی خواص کیفی ماست میوهای حاوی توت فرنگی |
اصغر خسروشاهی اصل، علی یگانه آفاق، شهین زمردی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
98 |
1079-NCHPNT |
تجهیزات متراکم سازی ضایعات و زایدات کشاورزی و زباله شهری جهت تولید پلت |
هیمن امیری، محمدحسین کیان مهر، اکبر عرب حسینی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
99 |
1030-NCHPNT |
تحلیل جایگاه فنآوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی ایران |
عباسعلی یداللهی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
100 |
1056-NCHPNT |
تشخیص درصد کیفیت رنگی محصول کشمش با استفاده از روش بینایی ماشین براساس شاخصهای رنگی |
مصطفی خجسته نژند، حامد رمضانی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
101 |
1005-NCHPNT |
تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه زیتون (Olea europaea) |
هدی گارگرپور، تیمور توکلی هشجین، عباس همت، محمودرضا سالار |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
102 |
1006-NCHPNT |
تعیین برخی خواص مکانیکی دو رقم گوجه فرنگی و مدلسازی المان محدود آنها |
هدی گارگرپور، محمودرضا سالار، عباس همت، غلامحسن نجفی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
103 |
1141-NCHPNT |
تعیین مقاومت و انرژی مصرفی برشی ساقه به منظور طراحی و ساخت مکانیزم برش برای گندم خوشهچین شده |
ابراهیم فیروزی، جواد خزائی، امیر معماردوست، Ali M. Kermani |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
104 |
1160-NCHPNT |
تعیین منحنیهای همدمای دفع رطوبت عناب |
حسین چاجی، حمیدرضا گازر |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
105 |
1058-NCHPNT |
تولید رنگ قرمز طبیعی پایدار از پوست انار |
الهام آذرپژوه، پروین شرایعی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
106 |
1120-NCHPNT |
تولید میان وعده غذایی اکسترود شده حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و بذر کتان) و ارزیابی مولفه های رنگ و بافت |
مرجان اسماعیل زاده |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
107 |
1129-NCHPNT |
حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه کنار هندی با محلولپاشی کلریدکلسیم، پوترسین و سالیسیلیک اسید |
سمیه رستگار، فاطمه شنبه پوری |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
108 |
1037-NCHPNT |
درجهبندی دانه گندم توسط الک کشیده بر اساس قطر کوچک و متوسط |
ابراهیم بیابانی اقدم، احسان فرتاش نعیمی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
109 |
1076-NCHPNT |
روشهای اندازهگیری برخی خواص فیزیکی و مکانیکی پسته با رویکرود بهبود روشهای فرآوری |
زین العابدین امیدمهر، مهدی مزجی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
110 |
1105-NCHPNT |
روشهای مختلف زیستتخریبپذیری بهمنظور مدیریت مواد زاید بسته بندی |
بهجت تاج الدین |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
111 |
1032-NCHPNT |
ساخت و کالیبراسیون پروب حرارتی دوسوزنه جهت اندازه گیری خواص حرارتی |
کامران نوری، حسن صدرنیا، محمود رضا گلزاریان، مسعود تقی زاده |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
112 |
1066-NCHPNT |
سامانه تشخیص لبه محصول با فناوری ماشین بینایی به منظور هدایت کمباین |
هادی صائبی منفرد، هادی حسینی، مهدی قاضی زاده، احمد صادقی، سید مرتضی صداقت حسینی، مرتضی ملکیارند |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
113 |
1021-NCHPNT |
سینتیک خشککردن لایهنازک گنور (آوندول،smyrnium cordifolium boiss) |
میثم پیرمرادی، علی نجات لرستانی، مصطفی مصطفائی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
114 |
1041-NCHPNT |
شناسایی ارقام برنج با پردازش و اندازه برداری از روی تصاویر تهیهشده زیر بینوکالر |
سعید احمدی پور، محمودرضا گلزاریان |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
115 |
1146-NCHPNT |
شناسایی محصول زرشک و راهکارهای کاهش ضایعات و صادرات آن |
نپتون بیدلی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
116 |
1031-NCHPNT |
طراحی دستگاه برداشت میوه در ابعاد کوچک |
سید حنیف رضا معتمد الشریعتی، مجتبی ناصری، مرتضی امامی، ایمان ساعدی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
117 |
1001-1111111 |
طراحی، ساخت و ارزیابی گرمخانه مدرن و کاست شانهای برای فرآوری توتون (شرقی و گرمخانه ای) با امکان استفاده در سایر محصولات کشاورزی |
رضا محسن زاده، مجتبی احمدی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
118 |
1081-NCHPNT (R1) |
طراحی و پیاده سازی سامانه بینایی ماشین برای تعیین اندازه کریستال های شکر سفید |
سیدمحمود اسدی، حسن مسعودی، غلام رضا اکبری زاده |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
119 |
1096-NCHPNT |
طراحی و ساخت دستگاه دای رولر تخت به منظور تولید پلت |
هیمن امیری، محمدحسین کیان مهر، اکبر عرب حسینی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
120 |
1152-NCHPNT |
طرح یک سامانه تولید مکانیزه کود با استفاده از پسماندها در راستای مدیریت ضایعات کشاورزی |
عارف مردانی کرانی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
121 |
1040-NCHPNT |
طیف نگاری و تصویربرداری مادون قرمز نزدیک در شناسایی و ارزیابی کیفی محصولات کشاورزی |
ریحانه پاکدل، سحر اسحاق، محمودرضا گلزاریان، مجتبی ناصری |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
122 |
1015-NCHPNT |
عوامل موثر بر افزایش عمر انبار داری میوه کیوی در راستای کاهش ضایعات |
سینا شریفی سنگده |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
123 |
1090-NCHPNT |
فرایندهای استخراج سبز ترکیبات موثره پیاز |
مهرانوش غریبی تهرانی، الهام آذرپژوه، امیرحسین الهامی راد، پروین شرایعی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
124 |
1063-NCHPNT |
کاربرد بیوسنسورها در بسته بندی مواد غذایی |
آزاده شاهسون تبریزی، رضوان نیک بخت |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
125 |
1038-NCHPNT |
کاربرد سیستم های الکترونیکی و روشهای آماری چند متغیره در ارزیابی حسی روغن زیتون |
فروغ شواخی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
126 |
1084-NCHPNT |
کاربرد سیستمهای ترکیبی پردازش تصویر و شبکه عصبی- فازی تطبیقی(انفیس) در ارزیابی تازگی گوشت مرغ |
امین طاهری گراوند، سودابه فتاحی، فیض اله شهبازی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
127 |
1051-NCHPNT |
کاربرد ضایعات کارخانجات در تولید اسنک های اکسترود شده حاوی فیبرهای رژیمی |
سرور لطفی شیرازی، آرش کوچکی، الناز میلانی، محبت محبی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
128 |
1144-NCHPNT |
کنترل ترکیب گازی مواد غذایی بسته بندی شده، راهی به سوی افزایش عمر نگهداری این محصولات: بسته بندی های فعال و حسگرهای گاز |
حبیب اله عباسی، ندا فهیم، هدا فهیم |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
129 |
1074-NCHPNT |
مدل سازی جرم میوه زیتون بر اساس نسبت گوشت به هسته و ویژگیهای هندسی |
فروغ شواخی، هومن شریف نسب، صغری معدنی، زهرا رفیعی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
130 |
1082-NCHPNT |
مدل سازی ریاضی فرآیند پیش سرمایش هلو |
حبیبه نعلبندی، صادق سیدلو |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
131 |
1143-NCHPNT |
مدل سازی سینتیک خشک کردن قارچ خوراکی پیش تیمار شده با پرتو گاما به روش لایه نازک |
احسان فرتاش نعیمی، محمد هادی خوش تقاضا، سلیمان عباسی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
132 |
1018-NCHPNT |
مدلسازی میزان تقلب انواع شربت در عسل بر اساس پردازش تصویر |
میثم پیرمرادی، مصطفی مصطفائی، لیلا ندرلو، حسین جوادی کیا |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
133 |
1155-NCHPNT |
مروری بر بیوسنسورهای تشخیص میکروبی و کاربرد آن در صنایع غذایی |
حبیب اله عباسی، ندا فهیم، هدا فهیم |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
134 |
1061-NCHPNT (R1) |
مروری بر روش های تعیین اندازه کریستال های شکر |
حسن مسعودی، سیدمحمود اسدی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
135 |
1073-NCHPNT |
مروری بر غیرفعال سازی میکروارگانیسم ها توسط پلاسمای سرد و اثرات آن بر کیفیت مواد غذایی |
مریم اکبریان، فخری شهیدی، محمدجواد وریدی، آرش کوچکی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
136 |
1121-NCHPNT |
مروری بر نقش سبزیجات تخمیری در زندگی روزانه مردم ملل مختلف |
اصلان عزیزی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
137 |
1052-NCHPNT |
مصرف سوخت و انرژی عملیات برداشت در تولید نیشکر در کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر اهواز |
مهدی رضازاده |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
138 |
1172-NCHPNT |
مطالعه گونه پونه سای بینالودی Nepeta binaludensis ، گونه ای نادر با خواص دارویی و درمانی در ایران |
افسانه عظیمی محله، پروین شرایعی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
139 |
1088-NCHPNT |
مطالعه مروری حرارتدهی اهمیک، کاربردهای آن در صنعت مواد غذایی و مدلسازی حرارتی |
محمدمهدی سیدآبادی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
140 |
1054-NCHPNT |
معرفی انواع پوشش های زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی |
پروین بقری، فخری شهیدی، ناصر صداقت |
مقاله به صورت مشروط برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
141 |
1165-NCHPNT |
معرفی قارچکش جدید لونا سنسیشن علیه عامل بیماری لکه سیاه سیب درختی |
کاووس کشاورز، بهروز حسن پور، محمد رضا چاکرالحسینی |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
142 |
1156-NCHPNT |
معرفی گونه پونه سای بینالودی Nepeta binaludensis ، گونه ای نادر با خواص دارویی و درمانی در ایران |
افسانه عظیمی محله |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
143 |
1024-NCHPNT |
معرفی و کاربرد پوشش های زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی |
پروین بقری، فخری شهیدی، ناصر صداقت |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
144 |
1044-NCHPNT |
مقایسه برخی خواص کیفی گوجهفرنگی خشک شده با روش رفرکتنس ویندو با سایر روش-های خشک کردن |
شهین زمردی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
145 |
1123-NCHPNT |
مقایسه تاثیر بسته بندی با پلاستیک نانو و معمولی (LDPE) در بهبود عمر انباری و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه عناب تازه (Ziziphus jujuba Mill.) |
فرید مرادی نژاد، مهدی قسمتی |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
146 |
1009-NCHPNT |
مقایسه تاثیر کودهای شیمیای با کود آلی ورمی کمپوست بر عملکرد آویشن |
الهام امامی، پریا افضلی، هوشمند صفری |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
147 |
1008-NCHPNT |
مقایسه تاثیر کودهای شیمیای با کود آلی ورمی کمپوست بر عملکرد بادرنجبویه پریا افضلی*1، الهام امامی2 ،هوشمند صفری3 |
پریا افضلی، الهام امامی، هوشمند صفری |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
148 |
1089-NCHPNT (R1) |
مقایسه خصوصیات کمی و کیفی برخی از ارقام جدید گیلاس |
ابراهیم گنجی مقدم، ناصر بوذری |
مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
149 |
1017-NCHPNT |
مقایسه، مدلسازی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی تقلب عسل با انواع شربت |
میثم پیرمرادی، مصطفی مصطفائی، حسین جوادی کیا، لیلا ندرلو |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
150 |
1097-NCHPNT |
مقایسه وزن، تعداد و بازار پسندی ارقام هندوانه تحت شرایط تنش شوری |
اردلان ذوالفقاران |
مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |