موضوعات
# کد مقاله عنوان مقاله نویسندگان وضعیت
1 1116-NCHPNT اثر استفاده از پتاسیم کلرید و سوش انتخابی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شرایط کنترل شده بر خصوصیات حسی و ویژگی‌های فیزیکی خیارشور تخمیری کم‌نمک اصلان عزیزی ، بهاره محمدی، مینا کارگزاری مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
2 1055-NCHPNT اثر کیتوزان، اسانس آویشن شیرازی و عصاره پوست انار بر ترکیبات زیست فعال و ویژگی‌های حسی میوه انگورʼسیاه سمرقندیʻ اصغر رمضانیان، رقیه طهماسبی سروستانی، فریبرز حبیبی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
3 1107-NCHPNT ارزیابی برخی از شاخص‌های کمی و کیفی میوه‌ پرتقال رقم تامسون تنش سرما دیده در مرحله پیش از برداشت و نگهداری شده در سردخانه و انبار معمولی ابوذر هاشم پور مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
4 1095-NCHPNT ارزیابی تاثیر زمان و محل برداشت عسل بر خواص آنتی اکسیدانی آن شادی بصیری، نوید بصیری، فرزاد غیبی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
5 1098-NCHPNT ارزیابی فنی کمباین برداشت سیب زمینی و مقایسه آن با سیب زمینی کن دو ردیفه محمد حسین سعیدی راد، سعید ظریف نشاط، صمد نظرزاده مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
6 1013-NCHPNT ارزیابی کارایی انرژی گندم در دو منطقه، توسعه یافته و در حال توسعه سید فاضل فاضلی کاخکی، جلال کلاهدوز شاهرودی، هماسادات فاضلی کاخکی، احسان محمدپور حصاری، حبیب اله مجدی، سید حسن محمدی طرقی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
7 1064-NCHPNT ارزیابی کیفیت فیله تازه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان بسته‌بندی شده درشرایط اتمسفر اصلاح شده وجیهه نیک زاده، ناصر صداقت، فریده طباطبایی یزدی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
8 1104-NCHPNT ارزیابی کیفیت نان بربری از طریق آزمون خواص گندم و آرد شیوا شیخ الاسلامی، مهدی قیافه داودی، مهدی قیافه داوودی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
9 1147-NCHPNT ارزیابی و بررسی صفات وابسته به کیفیت پاستا در لاین‌های امیدبخش گندم دوروم مجید طاهریان، علی اکبر مویدی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
10 1012-NCHPNT استفاده از خاک دیاتومه، روشی نوین و سازگار با محیط زیست جهت کنترل آفات انباری جلال کلاهدوز شاهرودی، سید فاضل فاضلی کاخکی، احسان محمدپور حصاری، حبیب اله مجدی، سیدحسن محمدی طرقی، سید حسن محمدی طرقی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
11 1033-NCHPNT استفاده از زیست پالایی در حذف و بازیابی فلزات سنگین در خاک و آب‌های آلوده کشاورزی پروین شرایعی، سودابه شرایعی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
12 1101-NCHPNT استفاده از ماشین بویایی برای ارزیابی کیفیت روغن حیوانی گاوی با روشPCA فردین ایاری، اسماعیل میرزائی قلعه، کبری حیدربیگی، حکمت ربانی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
13 1034-NCHPNT اصول اولیه و کاربرد تصویربرداری پس پراکنش در ارزیابی کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی نرگس قانعی قوشخانه، محمودرضا گلزاریان، مجتبی ناصری مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
14 1060-NCHPNT اندازه گیری سختی دانه در ارقام مختلف گندم با استفاده از آسیاب آزمایشگاهی جهانگیر پیری سرای، امیرحسین افکاری سیاح، منصور راسخ مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
15 1046-NCHPNT اندازه‌گیری میزان و دلایل افت کمباینی گندم در منطقه کالپوش میامی زین العابدین امیدمهر مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
16 1010-NCHPNT بررسی اثرات نوع بسته بندی، مدت زمان انبارداری و دمای سردخانه بر روی خواص توت فرنگی در مدت انبارداری مهدی مهاجروطن، حسن صدرنیا، عبدالعلی فرزاد مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
17 1043-NCHPNT بررسی اثر پاشش پیکس بر خصوصیات فیزیولوژیکی مرتبط با تلفات برداشت و عملکرد ماشین وش‌چین محمدعلی جعفری، شهرام نوروزیه، عباس رضایی اصل مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
18 1042-NCHPNT بررسی اثر رقم بر روی میزان تلفات و عملکرد برداشت ماشین وش‌چین محمدعلی جعفری، شهرام نوروزیه، عباس رضایی اصل مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
19 1022-NCHPNT بررسی استفاده ی کاربردی و نوین از فرآورده های گیاهی جهت کنترل آفات انباری جلال کلاهدوز شاهرودی، سید فاضل فاضلی کاخکی، احسان محمدپور حصاری، حبیب اله مجدی، سیدحسن محمدی طرقی، سید حسن محمدی طرقی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
20 1087-NCHPNT بررسی انرژی مصرفی و راندمان سیستم گرمایش اهمی در تولید رب گوجه فرنگی مهدی ترکیان بلداجی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
21 1036-NCHPNT بررسی تأثیر امواج فراصوت بر ضریب پواسون و ضریب کشسانی ظاهری گردو ابراهیم بیابانی اقدم، محمد هادی خوش تقاضا، غلامحسن نجفی، احسان فرتاش نعیمی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
22 1048-NCHPNT بررسی تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده بر خواص کیفی و عمر انباری خرمای رقم برحی ایران محمدپور مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
23 1049-NCHPNT بررسی تاثیر رطوبت دانه و نوع کمباین های 4LZ-2.5A و ICR20 بر تلفات واحدهای مختلف برداشت برنج سینا شریفی سنگده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
24 1122-NCHPNT بررسی تاثیر ساقه روی بر کیفیت ریشه و عملکرد چغندر قند پاییزه مسعود احمدی، داریوش فتح اله طالقانی، حسنعلی شهبازی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
25 1059-NCHPNT بررسی تأثیر فرایند ترکیبی اسمز-فراصوت بر میزان نفوذ ترکیبات فنلی پسماند انگور(آرگول) در ژل آلوئه ورا ‏‎ الهام آذرپژوه، پروین شرایعی، نصرت عظیمی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
26 1053-NCHPNT بررسی تاثیر فیلم های نانوکامپوزیت حاوی اکسید روی و نقره بر رشد میکروبی زعفران زهرا کریمی ولوجایی، محمدحسین عباسپورفرد، محمد حسین آق خانی، سعید طریقی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
27 1148-NCHPNT بررسی تاثیر لفافه های مختلف(کیسه های بذری) و مدت انبارداری بر میزان فساد بذور پنبه داود بیات ترک، مجید طاهریان، ناصر پنجکه مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
28 1108-NCHPNT بررسی تاثیر نوع روغن پایه بر پارامترهای رنگی بیودیزل تولیدی با استفاده از ماشین بینایی ماندانا محفلی، مصطفی خجسته نژند، هادی زارعی دارانی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
29 1078-NCHPNT بررسی تغییرات خواص حسی و ارگانولپتیکی میوه هلو تحت تاثیر اسانس گلپر طی دوره انبارداری نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
30 1077-NCHPNT بررسی تغییرات رنگ میوه هلو تحت تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا طی دوره انبار داری امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
31 1039-NCHPNT بررسی حسگر مناسب برای سامانه هوشمند اندازه گیری ریزش کمباین صمد نظرزاده مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
32 1068-NCHPNT بررسی رفتار اقتصادی خریداران زعفران پس از برداشت محصول نجم الدین منصوریان مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
33 1094-NCHPNT بررسی زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان شادی بصیری، فرزاد غیبی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
34 1027-NCHPNT بررسی ضایعات در برداشت گندم بوسیله کمباین در شرایط آب و هوایی شهرستان مهران حمیدرضا شیرخانی، امیر عزیزپناه، رضا یگانه مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
35 1119-NCHPNT بررسی عملکرد و کیفیت ریشه ژنوتیپ های مختلف چغندرقند در شرایط تنش خشکی مزرعه حسن حمیدی، مسعود احمدی، سارا خرمیان، علی معصومی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
36 1091-NCHPNT بررسی عوامل موثر در مکانیسم تکنیک های جداسازی ترکیبات موثره پیاز به کمک ماکروویو مهرانوش غریبی تهرانی، الهام آذرپژوه، امیرحسین الهامی راد، پروین شرایعی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
37 1083-NCHPNT بررسی فناوری‌های جدید جهت تخمین درصد پوشش گیاهی با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای در علوم کشاورزی مریم موسوی بیدلی، saeed shojaei مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
38 1057-NCHPNT بررسی قابلیت های گاز ازون به عنوان جایگزین سموم مرسوم جهت کنترل آفات انباری جلال کلاهدوز شاهرودی، سید فاضل فاضلی کاخکی، احسان محمدپور حصاری، سید حسن محمدی طرقی، حبیب اله مجدی، سید حسن محمدی طرقی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
39 1065-NCHPNT بررسی کارایی اقتصادی بازار پنبه در استان خراسان رضوی نجم الدین منصوریان مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
40 1011-NCHPNT بررسی کمباین با سیستم تمیز کننده پنیوماتیکی بر کیفیت برداشت گندم غلامرضا قهرمانیان مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
41 1045-NCHPNT بررسی میزان و دلایل کمباینی گندم در شهرستان دامغان زین العابدین امیدمهر مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
42 1075-NCHPNT بررسی مشکلات برداشت نخود و معرفی روش‌های مناسب با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) محمدرضا مستوفی سرکاری مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
43 1035-NCHPNT بررسی نحوه خشک شدن قارچ خوراکی پیش تیمار شده با پرتو گاما و کیفیت انبارمانی آن تحت بسته‌بندی‌های مختلف احسان فرتاش نعیمی، محمد هادی خوش تقاضا، سلیمان عباسی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
44 1139-NCHPNT بررسی وضعیت و شناسایی محدودیتها در برداشت و فرآوری زعفران در شهرستان تربت حیدریه الناز رستگار منش، سعید ظریف نشاط، محمدحسین عباسپورفرد، محمد علی ابراهیمی نیک مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
45 1093-NCHPNT بسته بندی شیر و فراورده های لبنی: مواد مورد استفاده و روند تکامل آن ها مسعود نجف نجفی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
46 1007-NCHPNT بسته بندی ضد میکروبی با استفاده از پلی ساکارید‌های طبیعی(کیتوزان، آلژینات)همراه با روغن-های اسانسی سمیه جعفری، ابراهیم احمدی، سیمین حق نظری، علی رمضانی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
47 1029-NCHPNT بسته بندی های مدرن محصولات غذایی و کشاورزی عبدالرسول ارومیه ای مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
48 1102-NCHPNT بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در نگهداری مواد غذایی مسعود نجف نجفی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
49 1071-NCHPNT بهینه سازی استخراج پلی‌ساکارید سنجد با استفاده از روش سطح پاسخ محمد صادق شریفیان نژاد، هاجر شکرچی زاده مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
50 1109-NCHPNT بهینه سازی تولید پودر خرمای درجه 2 و 3 لیلا بهبهانی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
51 1067-NCHPNT بهینه سازی فرآیند سرخ کردن تحت خلاء خلال سیب زمینی مرتضی صادقی، محبوبه ملکوتی خواه، ناصر همدمی، سید جلیل رضوی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
52 1099-NCHPNT بهینه سازی و ارزیابی مزرعه‌ای ماشین هرس برگ و ته برگ خرما (تکریب خرما) محمدرضا مستوفی سرکاری مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
53 1100-NCHPNT پایش وضعیت موتور دیزل با استفاده از روش‌های مختلف آنالیز روغن رضا کوتاهی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
54 1111-NCHPNT پایش وضعیت موتور دیزل با استفاده آنالیز روغن رضا کوتاهی، عباس روحانی، محمد طبسی زاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
55 1115-NCHPNT پیش بینی عملکرد انگور در استان خراسان رضوی بر مبنای داده های انرژی مصرفی با استفاده از سیستم های شبکه عصبی مصنوعی مجید رضائی فریمانی، اسماعیل صیدی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
56 1103-NCHPNT تأثیر ارقام مختلف سیب‌زمینی برکیفیت و مصرف نپتون بیدلی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
57 1069-NCHPNT تاثیر بسته‌بندی هوشمند بر کیفیت مواد غذایی آزاده شاهسون تبریزی، رضوان نیک بخت مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
58 1092-NCHPNT تاثیر تیمار حرارتی بر میزان خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی کل اسلایس های پیاززرد مهرانوش غریبی تهرانی، الهام آذرپژوه، امیرحسین الهامی راد، پروین شرایعی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
59 1004-NCHPNT تاثیر زمان برداشت بر عادت ریزش و کیفیت تبدیل شلتوک ارقام برنج علیرضا علامه مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
60 1047-NCHPNT تاثیر موسیلاژ تخم ریحان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و برخی خواص کیفی ماست میوه‌ای حاوی توت فرنگی اصغر خسروشاهی اصل، علی یگانه آفاق، شهین زمردی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
61 1030-NCHPNT تحلیل جایگاه فنآوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی ایران عباسعلی یداللهی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
62 1056-NCHPNT تشخیص درصد کیفیت رنگی محصول کشمش با استفاده از روش بینایی ماشین براساس شاخص‌های رنگی مصطفی خجسته نژند، حامد رمضانی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
63 1005-NCHPNT تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه زیتون (Olea europaea) هدی گارگرپور، تیمور توکلی هشجین، عباس همت، محمودرضا سالار مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
64 1006-NCHPNT تعیین برخی خواص مکانیکی دو رقم گوجه فرنگی و مدلسازی المان محدود آن‌ها هدی گارگرپور، محمودرضا سالار، عباس همت، غلامحسن نجفی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
65 1058-NCHPNT تولید رنگ قرمز طبیعی پایدار از پوست انار الهام آذرپژوه، پروین شرایعی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
66 1037-NCHPNT درجه‌بندی دانه گندم توسط الک‌ کشیده بر اساس قطر کوچک و متوسط ابراهیم بیابانی اقدم، احسان فرتاش نعیمی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
67 1076-NCHPNT روش‌‌های اندازه‌گیری برخی خواص فیزیکی و مکانیکی پسته با رویکرود بهبود روش‌های فرآوری زین العابدین امیدمهر، مهدی مزجی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
68 1105-NCHPNT روش‌های مختلف زیست‌تخریب‌‌پذیری به‌منظور مدیریت مواد زاید بسته بندی بهجت تاج الدین مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
69 1032-NCHPNT ساخت و کالیبراسیون پروب حرارتی دوسوزنه جهت اندازه گیری خواص حرارتی کامران نوری، حسن صدرنیا، محمودرضا گلزاریان، مسعود تقی زاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
70 1066-NCHPNT سامانه تشخیص لبه محصول با فناوری ماشین بینایی به منظور هدایت کمباین هادی صائبی منفرد، هادی حسینی، مهدی قاضی زاده، احمد صادقی، سید مرتضی صداقت حسینی، مرتضی ملک‌یارند مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
71 1021-NCHPNT سینتیک خشک‌کردن لایه‌نازک گنور (آوندول،smyrnium cordifolium boiss) میثم پیرمرادی، علی نجات لرستانی، مصطفی مصطفائی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
72 1041-NCHPNT شناسایی ارقام برنج با پردازش و اندازه برداری از روی تصاویر تهیه‌شده زیر بینوکالر سعید احمدی پور، محمودرضا گلزاریان مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
73 1031-NCHPNT طراحی دستگاه برداشت میوه در ابعاد کوچک سید حنیف رضا معتمد الشریعتی، مجتبی ناصری، مرتضی امامی، ایمان ساعدی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
74 1000-1111111 طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه بینائی ماشین جهت تشخیص علف هرز گندم و پاشش بلادرنگ علف کش(کشاورزی دقیق) صمد نظرزاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
75 1001-1111111 طراحی، ساخت و ارزیابی گرمخانه مدرن و کاست شانه‌ای برای فرآوری توتون (شرقی و گرمخانه ای) با امکان استفاده در سایر محصولات کشاورزی رضا محسن زاده، مجتبی احمدی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
76 1081-NCHPNT (R1) طراحی و پیاده سازی سامانه بینایی ماشین برای تعیین اندازه کریستال های شکر سفید سیدمحمود اسدی، حسن مسعودی، غلام رضا اکبری زاده مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
77 1096-NCHPNT طراحی و ساخت دستگاه دای رولر تخت به منظور تولید پلت هیمن امیری، محمدحسین کیان مهر، اکبر عرب حسینی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
78 1040-NCHPNT طیف نگاری و تصویربرداری مادون قرمز نزدیک در شناسایی و ارزیابی کیفی محصولات کشاورزی ریحانه پاکدل، سحر اسحاق، محمودرضا گلزاریان، مجتبی ناصری مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
79 1015-NCHPNT عوامل موثر بر افزایش عمر انبار داری میوه کیوی در راستای کاهش ضایعات سینا شریفی سنگده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
80 1090-NCHPNT فرایندهای استخراج سبز ترکیبات موثره پیاز مهرانوش غریبی تهرانی، الهام آذرپژوه، امیرحسین الهامی راد، پروین شرایعی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
81 1063-NCHPNT کاربرد بیوسنسورها در بسته بندی مواد غذایی آزاده شاهسون تبریزی، رضوان نیک بخت مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
82 1038-NCHPNT کاربرد سیستم های الکترونیکی و روشهای آماری چند متغیره در ارزیابی حسی روغن زیتون فروغ شواخی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
83 1051-NCHPNT کاربرد ضایعات کارخانجات در تولید اسنک های اکسترود شده حاوی فیبرهای رژیمی سرور لطفی شیرازی، آرش کوچکی، الناز میلانی، محبت محبی مقاله به صورت مشروط برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
84 1074-NCHPNT مدل سازی جرم میوه زیتون بر اساس نسبت گوشت به هسته و ویژگی‌های هندسی فروغ شواخی، هومن شریف نسب، صغری معدنی، زهرا رفیعی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
85 1082-NCHPNT مدل سازی ریاضی فرآیند پیش سرمایش هلو حبیبه نعلبندی، صادق سیدلو مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
86 1018-NCHPNT مدل‌سازی میزان تقلب انواع شربت در عسل بر اساس پردازش تصویر میثم پیرمرادی، مصطفی مصطفائی، لیلا ندرلو، حسین جوادی کیا مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
87 1061-NCHPNT (R1) مروری بر روش های تعیین اندازه کریستال های شکر حسن مسعودی، سیدمحمود اسدی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
88 1073-NCHPNT مروری بر غیرفعال سازی میکروارگانیسم ها توسط پلاسمای سرد و اثرات آن بر کیفیت مواد غذایی مریم اکبریان، فخری شهیدی، محمدجواد وریدی، آرش کوچکی مقاله به صورت مشروط برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
89 1052-NCHPNT مصرف سوخت و انرژی عملیات برداشت در تولید نیشکر در کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر اهواز مهدی رضازاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
90 1054-NCHPNT معرفی انواع پوشش های زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی پروین بقری، فخری شهیدی، ناصر صداقت مقاله به صورت مشروط برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
91 1024-NCHPNT معرفی و کاربرد پوشش های زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی پروین بقری، فخری شهیدی، ناصر صداقت مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
92 1044-NCHPNT مقایسه برخی خواص کیفی گوجه‌فرنگی خشک شده با روش رفرکتنس ویندو با سایر روش-های خشک کردن شهین زمردی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
93 1009-NCHPNT مقایسه تاثیر کودهای شیمیای با کود آلی ورمی کمپوست بر عملکرد آویشن الهام امامی، پریا افضلی، هوشمند صفری مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
94 1008-NCHPNT مقایسه تاثیر کودهای شیمیای با کود آلی ورمی کمپوست بر عملکرد بادرنجبویه پریا افضلی*1، الهام امامی2 ،هوشمند صفری3 پریا افضلی، الهام امامی، هوشمند صفری مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
95 1089-NCHPNT (R1) مقایسه خصوصیات کمی و کیفی برخی از ارقام جدید گیلاس ابراهیم گنجی مقدم، ناصر بوذری مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
96 1017-NCHPNT مقایسه، مدل‌سازی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی تقلب عسل با انواع شربت میثم پیرمرادی، مصطفی مصطفائی، حسین جوادی کیا، لیلا ندرلو مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است