موضوعات
# کد مقاله عنوان مقاله نویسندگان وضعیت
1 1131-NCHPNT High CO2 treatment reduces decay of button mushroom (Agaricus bisporus) فرید مرادی نژاد، افسانه حسینی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
2 1164-NCHPNT Maturity detection of apricot fruit using the extraction of Gabor imaging features وحید محمدی، سعید مینایی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
3 1133-NCHPNT اثر ارتفاع دماغه و ابعاد دریچه خروجی هوا بر مسیر حرکت دانه و خوشه داخل هد استریپر گندم ابراهیم فیروزی، Ali M. Kermani، جواد خزائی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
4 1116-NCHPNT اثر استفاده از پتاسیم کلرید و سوش انتخابی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شرایط کنترل شده بر خصوصیات حسی و ویژگی‌های فیزیکی خیارشور تخمیری کم‌نمک اصلان عزیزی ، بهاره محمدی، مینا کارگزاری مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
5 1117-NCHPNT اثر استفاده از پتاسیم کلرید و سوش انتخابی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در شرایط کنترل شده بر ویژگی‌های شیمیایی خیارشور تخمیری کم‌نمک اصلان عزیزی ، بهاره محمدی، مینا کارگزاری مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
6 1128-NCHPNT اثر انجماد بر نگهداری نان نیم پخت بربری پگاه صادقی وصفی، ناصر همدمی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
7 1127-NCHPNT اثر پرتودهی گاما بر خاصیت آنتی اکسیدانتی و ترکیبات فنلی سه رقم مهم خرما در مدت انبار سمیه رستگار، سعیده زربخش مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
8 1137-NCHPNT اثر روش‌های آبیاری قطره‌ای سطحی و زیرسطحی و سطوح مختلف آب بر رشد رویشی و خصوصیات کیفی ارقام شلیل مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
9 1136-NCHPNT اثر روش‌های آبیاری قطره‌ای سطحی و زیرسطحی و سطوح مختلف آب بر رشد رویشی و خصوصیات کیفی ارقام هلو مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی ، ابراهیم گنجی مقدم مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
10 1132-NCHPNT اثر روش های مختلف نگه داری و بسته بندی بر بازارپسندی قارچ دکمه ای شیما سروری مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
11 1118-NCHPNT اثر زمان انبار مانی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بیولوژیکی دانه های گندم آرزو حامدیان، فریده طباطبایی یزدی، سید علی مرتضوی، آرش کوچکی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
12 1175-NCHPNT اثر کاربرد پس از برداشت اسانس های گیاهی و تیمار شیمیایی بر کاهش وزن میوه و برخی خصوصیات کیفی میوه گیلاس "رقم تک دانه" رضا ساعدی، احمد اصغرزاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
13 1055-NCHPNT اثر کیتوزان، اسانس آویشن شیرازی و عصاره پوست انار بر ترکیبات زیست فعال و ویژگی‌های حسی میوه انگورʼسیاه سمرقندیʻ اصغر رمضانیان، رقیه طهماسبی سروستانی، فریبرز حبیبی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
14 1142-NCHPNT اثر مقادیر مختلف اسید هیومیک برعملکرد گل و بنه زعفران تحت تنش شوری علیرضا رضوی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
15 1107-NCHPNT ارزیابی برخی از شاخص‌های کمی و کیفی میوه‌ پرتقال رقم تامسون تنش سرما دیده در مرحله پیش از برداشت و نگهداری شده در سردخانه و انبار معمولی ابوذر هاشم پور مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
16 1095-NCHPNT ارزیابی تاثیر زمان و محل برداشت عسل بر خواص آنتی اکسیدانی آن شادی بصیری، نوید بصیری، فرزاد غیبی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
17 1140-NCHPNT ارزیابی عملکرد مزرعه ای کمباین های خوشه تغذیه و بوته تغذیه در برداشت مکانیزه برنج محمود صفری، محمدرضا علی زاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
18 1098-NCHPNT ارزیابی فنی کمباین برداشت سیب زمینی و مقایسه آن با سیب زمینی کن دو ردیفه محمد حسین سعیدی راد، سعید ظریف نشاط، صمد نظرزاده مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
19 1013-NCHPNT ارزیابی کارایی انرژی گندم در دو منطقه، توسعه یافته و در حال توسعه سید فاضل فاضلی کاخکی، جلال کلاهدوز شاهرودی، هماسادات فاضلی کاخکی، احسان محمدپور حصاری، حبیب اله مجدی، سید حسن محمدی طرقی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
20 1154-NCHPNT ارزیابی کاربرد قیچی باغبانی ویژه در برداشت میوه توت عیسی حزباوی، فیض الله شهبازی، امیر صبوری مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
21 1064-NCHPNT ارزیابی کیفیت فیله تازه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان بسته‌بندی شده درشرایط اتمسفر اصلاح شده وجیهه نیک زاده، ناصر صداقت، فریده طباطبایی یزدی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
22 1104-NCHPNT ارزیابی کیفیت نان بربری از طریق آزمون خواص گندم و آرد شیوا شیخ الاسلامی، مهدی کریمی، مهدی قیافه داوودی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
23 1147-NCHPNT ارزیابی و بررسی صفات وابسته به کیفیت پاستا در لاین‌های امیدبخش گندم دوروم مجید طاهریان، علی اکبر مویدی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
24 1126-NCHPNT استخراج ترکیبات فعال زیستی از خامه زعفران سودابه عین افشار مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
25 1012-NCHPNT استفاده از خاک دیاتومه، روشی نوین و سازگار با محیط زیست جهت کنترل آفات انباری جلال کلاهدوز شاهرودی، سید فاضل فاضلی کاخکی، احسان محمدپور حصاری، حبیب اله مجدی، سیدحسن محمدی طرقی، عاطفه طاهری مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
26 1033-NCHPNT استفاده از زیست پالایی در حذف و بازیابی فلزات سنگین در خاک و آب‌های آلوده کشاورزی سودابه شرایعی، پروین شرایعی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
27 1101-NCHPNT استفاده از ماشین بویایی برای ارزیابی کیفیت روغن حیوانی گاوی با روشPCA فردین ایاری، اسماعیل میرزائی قلعه، کبری حیدربیگی، حکمت ربانی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
28 1034-NCHPNT اصول اولیه و کاربرد تصویربرداری پس پراکنش در ارزیابی کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی نرگس قانعی قوشخانه، محمودرضا گلزاریان، مجتبی ناصری مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
29 1150-NCHPNT الگوریتم درجه‌بندی آبشش ماهی قزل‌آلا به کمک پردازش تصویر زهرا مکشاهی، لیلا ندرلو، حسین جوادی کیا مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
30 1070-NCHPNT امکان سنجی استفاده از ویژگی های خازنی در تشخیص میزان قند کیوی جواد جدی، فیض اله شهبازی، امین طاهری گراوند مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
31 1060-NCHPNT اندازه گیری سختی دانه در ارقام مختلف گندم با استفاده از آسیاب آزمایشگاهی جهانگیر پیری سرای، امیرحسین افکاری سیاح، منصور راسخ مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
32 1085-NCHPNT اندازه‌گیری سختی دانه در ارقام مختلف گندم کشت شده در استان اردبیل با استفاده از شاخص توزیع اندازه ذرات (PSI) جهانگیر پیری سرای، امیرحسین افکاری سیاح، منصور راسخ مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
33 1046-NCHPNT اندازه‌گیری میزان و دلایل افت کمباینی گندم در منطقه کالپوش میامی زین العابدین امیدمهر مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
34 1010-NCHPNT بررسی اثرات نوع بسته بندی، مدت زمان انبارداری و دمای سردخانه بر روی خواص توت فرنگی در مدت انبارداری مهدی مهاجروطن، حسن صدرنیا، عبدالعلی فرزاد مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
35 1043-NCHPNT بررسی اثر پاشش پیکس بر خصوصیات فیزیولوژیکی مرتبط با تلفات برداشت و عملکرد ماشین وش‌چین محمدعلی جعفری، شهرام نوروزیه، عباس رضایی اصل مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
36 1042-NCHPNT بررسی اثر رقم بر روی میزان تلفات و عملکرد برداشت ماشین وش‌چین محمدعلی جعفری، شهرام نوروزیه، عباس رضایی اصل مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
37 1022-NCHPNT بررسی استفاده ی کاربردی و نوین از فرآورده های گیاهی جهت کنترل آفات انباری جلال کلاهدوز شاهرودی، سید فاضل فاضلی کاخکی، احسان محمدپور حصاری، حبیب اله مجدی، سیدحسن محمدی طرقی، عاطفه طاهری مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
38 1087-NCHPNT بررسی انرژی مصرفی و راندمان سیستم گرمایش اهمی در تولید رب گوجه فرنگی مهدی ترکیان بلداجی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
39 1036-NCHPNT بررسی تأثیر امواج فراصوت بر ضریب پواسون و ضریب کشسانی ظاهری گردو ابراهیم بیابانی اقدم، محمد هادی خوش تقاضا، غلامحسن نجفی، احسان فرتاش نعیمی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
40 1134-NCHPNT بررسی تاثیر امواج فراصوت بر فعالیت آنزیم های پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز سلول های گیاه چای (.Camellia sinensis L) در کشت تعلیقی نسرین طباطبایی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
41 1048-NCHPNT بررسی تأثیر بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده بر خواص کیفی و عمر انباری خرمای رقم برحی ایران محمدپور مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
42 1138-NCHPNT بررسی تاثیر تیمار حرارتی در طی فرآیند تولید بر ویژگی‌های عملکردی شیرخشک بدون چربی صدف سعیدی، علی نصیرپور مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
43 1168-NCHPNT بررسی تاثیر رژیم‌های مختلف آبیاری بر کیفیت چغندرقند پاییزه در منطقه مشهد ابوالقاسم حقایقی، مسعود احمدی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
44 1122-NCHPNT بررسی تاثیر ساقه روی بر کیفیت ریشه و عملکرد چغندر قند پاییزه مسعود احمدی، داریوش فتح اله طالقانی، حسنعلی شهبازی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
45 1149-NCHPNT بررسی تاثیر سطوح مختلف دور آبیاری و کود نیتروژن بر بر خصوصیات کیفی سیب‌زمینی در روش آبیاری قطره ای زیر سطحی محمد جلینی، محمد کریمی، پروین شرایعی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
46 1059-NCHPNT بررسی تأثیر فرایند ترکیبی اسمز-فراصوت بر میزان نفوذ ترکیبات فنلی پسماند انگور(آرگول) در ژل آلوئه ورا ‏‎ الهام آذرپژوه، پروین شرایعی، نصرت عظیمی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
47 1053-NCHPNT بررسی تاثیر فیلم های نانوکامپوزیت حاوی اکسید روی و نقره بر رشد میکروبی زعفران زهرا کریمی ولوجایی، محمدحسین عباسپورفرد، محمد حسین آق خانی، سعید طریقی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
48 1148-NCHPNT بررسی تاثیر لفافه های مختلف(کیسه های بذری) و مدت انبارداری بر میزان فساد بذور پنبه داود بیات ترک، مجید طاهریان، ناصر پنجکه مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
49 1161-NCHPNT بررسی تاثیر منابع مختلف گوگرد بر عملکرد و برخی خصوصیات کمی وکیفی سیب در استان کهگیلویه و بویراحمد محمد رضا چاکرالحسینی، بهروز حسن پور، کاووس کشاورز مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
50 1130-NCHPNT بررسی تاثیر نوع تیغه، سرعت تیغه، دما و میزان تغذیه بر میزان پودرشوندگی در دستگاه آسیاب هسته خرما مجتبی کرم پور بهبهانی، رسول معمار دستجردی، مجید رهنما مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
51 1108-NCHPNT بررسی تاثیر نوع روغن پایه بر پارامترهای رنگی بیودیزل تولیدی با استفاده از ماشین بینایی ماندانا محفلی، مصطفی خجسته نژند، هادی زارعی دارانی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
52 1078-NCHPNT بررسی تغییرات خواص حسی و ارگانولپتیکی میوه هلو تحت تاثیر اسانس گلپر طی دوره انبارداری نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
53 1077-NCHPNT بررسی تغییرات رنگ میوه هلو تحت تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا طی دوره انبار داری امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
54 1039-NCHPNT بررسی حسگر مناسب برای سامانه هوشمند اندازه گیری ریزش کمباین صمد نظرزاده مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
55 1171-NCHPNT بررسی خصوصیات کیفی و کمی 6 ژنوتیپ انتخابی هلو در استان خراسان رضوی آمنه قهرمانی، ابراهیم گنجی مقدم، سیما بینا مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
56 1157-NCHPNT بررسی خصوصیات کمی و کیفی برخی از ارقام تجاری گیلاس در شرایط استان خراسان رضوی آمنه قهرمانی، ابراهیم گنجی مقدم، ارزو جلالی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
57 1112-NCHPNT بررسی خصوصیات مکانیکی میوه آلبالو (Prunus cerasus L.) به منظور دستیابی به ارتفاع بهینه جعبه نگهداری میوه سینا شریفی سنگده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
58 1153-NCHPNT بررسی درصد روغن و میزان رنگدانه‌ها در ژنوتیپ‌های گلرنگ مسعود اسکندری تربقان، مجید طاهریان مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
59 1068-NCHPNT بررسی رفتار اقتصادی خریداران زعفران پس از برداشت محصول نجم الدین منصوریان مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
60 1094-NCHPNT بررسی زمان مناسب نگهداری کنسانتره ارقام توت سفید در استان خراسان شادی بصیری، فرزاد غیبی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
61 1158-NCHPNT بررسی صفات پومولوژیکی برخی ژنوتیپ های انتخابی آلبالو (Prunus cerasus L.) آمنه قهرمانی، الهه عظیمی، ابراهیم گنجی مقدم مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
62 1027-NCHPNT بررسی ضایعات در برداشت گندم بوسیله کمباین در شرایط آب و هوایی شهرستان مهران حمیدرضا شیرخانی، امیر عزیزپناه، رضا یگانه مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
63 1119-NCHPNT بررسی عملکرد و کیفیت ریشه ژنوتیپ های مختلف چغندرقند در شرایط تنش خشکی مزرعه حسن حمیدی، مسعود احمدی، سارا خرمیان، علی معصومی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
64 1091-NCHPNT بررسی عوامل موثر در مکانیسم تکنیک های جداسازی ترکیبات موثره پیاز به کمک ماکروویو مهرانوش غریبی تهرانی، الهام آذرپژوه، امیرحسین الهامی راد، پروین شرایعی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
65 1163-NCHPNT بررسی عوامل موثر و راهکارهای عملی در زمینه کاهش ضایعات سیب در استان کهگیلویه و بویراحمد بهروز حسن پور، محمد رضا چاکرالحسینی، کاووس کشاورز مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
66 1083-NCHPNT بررسی فناوری‌های جدید جهت تخمین درصد پوشش گیاهی با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای در علوم کشاورزی مریم موسوی بیدلی، saeed shojaei مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
67 1057-NCHPNT بررسی قابلیت های گاز ازون به عنوان جایگزین سموم مرسوم جهت کنترل آفات انباری جلال کلاهدوز شاهرودی، سید فاضل فاضلی کاخکی، احسان محمدپور حصاری، عاطفه طاهری، حبیب اله مجدی، سید حسن محمدی طرقی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
68 1065-NCHPNT بررسی کارایی اقتصادی بازار پنبه در استان خراسان رضوی نجم الدین منصوریان مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
69 1166-NCHPNT بررسی کارایی حشره کش پالیزین جهت کنترل پوره پسیل پسته، Agonoscena pisticiae محمد سیرجانی، کاظم محمد پور، حسین فرازمند مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
70 1011-NCHPNT بررسی کمباین با سیستم تمیز کننده پنیوماتیکی بر کیفیت برداشت گندم غلامرضا قهرمانیان مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
71 1125-NCHPNT بررسی محیط های اکسایشی بر پایداری آنتوسیانین های پرچم زعفران سودابه عین افشار مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
72 1045-NCHPNT بررسی میزان و دلایل کمباینی گندم در شهرستان دامغان زین العابدین امیدمهر مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
73 1075-NCHPNT بررسی مشکلات برداشت نخود و معرفی روش‌های مناسب با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) محمدرضا مستوفی سرکاری مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
74 1035-NCHPNT بررسی نحوه خشک شدن قارچ خوراکی پیش تیمار شده با پرتو گاما و کیفیت انبارمانی آن تحت بسته‌بندی‌های مختلف احسان فرتاش نعیمی، محمد هادی خوش تقاضا، سلیمان عباسی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
75 1174-NCHPNT بررسی و ارزیابی خواص دی الکتریک بیودیزل پالم با استفاده از امواج مایکروویو در فرکانس MHz 2450 محمد زارعین، برات قبادیان، محمدهادی خوش تقاضا، حسین عامری مهابادی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
76 1145-NCHPNT بررسی وضعیت مکانیزاسیون کشاورزی در تولید زعفران با استفاده از روش های تحلیلی SWOT و QSPM سعید ظریف نشاط، محمد حسین سعیدی راد، صمد نظرزاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
77 1139-NCHPNT بررسی وضعیت و شناسایی محدودیتها در برداشت و فرآوری زعفران در شهرستان تربت حیدریه الناز رستگار منش، سعید ظریف نشاط، محمدحسین عباسپورفرد، محمد علی ابراهیمی نیک مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
78 1093-NCHPNT بسته بندی شیر و فراورده های لبنی: مواد مورد استفاده و روند تکامل آن ها مسعود نجف نجفی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
79 1007-NCHPNT بسته بندی ضد میکروبی با استفاده از پلی ساکارید‌های طبیعی(کیتوزان، آلژینات)همراه با روغن-های اسانسی سمیه جعفری، ابراهیم احمدی، سیمین حق نظری، علی رمضانی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
80 1029-NCHPNT بسته بندی های مدرن محصولات غذایی و کشاورزی عبدالرسول ارومیه ای مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
81 1102-NCHPNT بسته بندی هوشمند و کاربرد آن در نگهداری مواد غذایی مسعود نجف نجفی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
82 1086-NCHPNT بکارگیری فن آوریهای نوین نرخ متغیرکشاورزی دقیق (VRT) در جهت ارتقا امنیت غذائی صمد نظرزاده، امین نظرزاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
83 1071-NCHPNT بهینه سازی استخراج پلی‌ساکارید سنجد با استفاده از روش سطح پاسخ محمد صادق شریفیان نژاد، هاجر شکرچی زاده مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
84 1173-NCHPNT بهینه سازی استخراج موسیلاژ بامیه با استفاده از روش‌های نوین و استفاده از آن به عنوان جایگزین چربی در تولید پنیر سفید ایرانی کم چرب افسانه عظیمی محله مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
85 1109-NCHPNT بهینه سازی تولید پودر خرمای درجه 2 و 3 لیلا بهبهانی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
86 1067-NCHPNT بهینه سازی فرآیند سرخ کردن تحت خلاء خلال سیب زمینی مرتضی صادقی، محبوبه ملکوتی خواه، ناصر همدمی، سید جلیل رضوی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
87 1099-NCHPNT بهینه سازی و ارزیابی مزرعه‌ای ماشین هرس برگ و ته برگ خرما (تکریب خرما) محمدرضا مستوفی سرکاری مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
88 1100-NCHPNT پایش وضعیت موتور دیزل با استفاده از روش‌های مختلف آنالیز روغن رضا کوتاهی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
89 1111-NCHPNT پایش وضعیت موتور دیزل با استفاده آنالیز روغن رضا کوتاهی، عباس روحانی، محمد طبسی زاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
90 1115-NCHPNT پیش بینی عملکرد انگور در استان خراسان رضوی بر مبنای داده های انرژی مصرفی با استفاده از سیستم های شبکه عصبی مصنوعی مجید رضائی فریمانی، اسماعیل صیدی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
91 1103-NCHPNT تأثیر ارقام مختلف سیب‌زمینی برکیفیت و مصرف نپتون بیدلی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
92 1069-NCHPNT تاثیر بسته‌بندی هوشمند بر کیفیت مواد غذایی آزاده شاهسون تبریزی، رضوان نیک بخت مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
93 1092-NCHPNT تاثیر تیمار حرارتی بر میزان خصوصیات آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنلی کل اسلایس های پیاززرد مهرانوش غریبی تهرانی، الهام آذرپژوه، امیرحسین الهامی راد، پروین شرایعی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
94 1106-NCHPNT تاثیر تنش یخ‌زدگی پیش از برداشت بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه پرتقال رقم تامسون ناول طی انبارداری ابوذر هاشم پور مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
95 1050-NCHPNT تاثیر ذرات نانو بر ازدیاد طول و نفوذ پذیری به بخار آب فیلم‏ های بسته ‏بندی به کمک تکنیک فراتحلیل زهرا کریمی ولوجایی، محمدحسین عباسپورفرد مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
96 1004-NCHPNT تاثیر زمان برداشت بر عادت ریزش و کیفیت تبدیل شلتوک ارقام برنج علیرضا علامه مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
97 1047-NCHPNT تاثیر موسیلاژ تخم ریحان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و برخی خواص کیفی ماست میوه‌ای حاوی توت فرنگی اصغر خسروشاهی اصل، علی یگانه آفاق، شهین زمردی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
98 1079-NCHPNT تجهیزات متراکم سازی ضایعات و زایدات کشاورزی و زباله شهری جهت تولید پلت هیمن امیری، محمدحسین کیان مهر، اکبر عرب حسینی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
99 1030-NCHPNT تحلیل جایگاه فنآوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی ایران عباسعلی یداللهی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
100 1056-NCHPNT تشخیص درصد کیفیت رنگی محصول کشمش با استفاده از روش بینایی ماشین براساس شاخص‌های رنگی مصطفی خجسته نژند، حامد رمضانی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
101 1005-NCHPNT تعیین برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه زیتون (Olea europaea) هدی گارگرپور، تیمور توکلی هشجین، عباس همت، محمودرضا سالار مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
102 1006-NCHPNT تعیین برخی خواص مکانیکی دو رقم گوجه فرنگی و مدلسازی المان محدود آن‌ها هدی گارگرپور، محمودرضا سالار، عباس همت، غلامحسن نجفی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
103 1141-NCHPNT تعیین مقاومت و انرژی مصرفی برشی ساقه به منظور طراحی و ساخت مکانیزم برش برای گندم خوشه‌چین شده ابراهیم فیروزی، جواد خزائی، امیر معماردوست، Ali M. Kermani مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
104 1160-NCHPNT تعیین منحنی‌های هم‌دمای دفع رطوبت عناب حسین چاجی، حمیدرضا گازر مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
105 1058-NCHPNT تولید رنگ قرمز طبیعی پایدار از پوست انار الهام آذرپژوه، پروین شرایعی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
106 1120-NCHPNT تولید میان وعده غذایی اکسترود شده حاوی مکمل فیبری ( کنجاله کنجد و بذر کتان) و ارزیابی مولفه های رنگ و بافت مرجان اسماعیل زاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
107 1129-NCHPNT حفظ کیفیت و افزایش عمر انباری میوه کنار هندی با محلول‌پاشی کلریدکلسیم، پوترسین و سالیسیلیک اسید سمیه رستگار، فاطمه شنبه پوری مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
108 1037-NCHPNT درجه‌بندی دانه گندم توسط الک‌ کشیده بر اساس قطر کوچک و متوسط ابراهیم بیابانی اقدم، احسان فرتاش نعیمی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
109 1076-NCHPNT روش‌‌های اندازه‌گیری برخی خواص فیزیکی و مکانیکی پسته با رویکرود بهبود روش‌های فرآوری زین العابدین امیدمهر، مهدی مزجی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
110 1105-NCHPNT روش‌های مختلف زیست‌تخریب‌‌پذیری به‌منظور مدیریت مواد زاید بسته بندی بهجت تاج الدین مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
111 1032-NCHPNT ساخت و کالیبراسیون پروب حرارتی دوسوزنه جهت اندازه گیری خواص حرارتی کامران نوری، حسن صدرنیا، محمود رضا گلزاریان، مسعود تقی زاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
112 1066-NCHPNT سامانه تشخیص لبه محصول با فناوری ماشین بینایی به منظور هدایت کمباین هادی صائبی منفرد، هادی حسینی، مهدی قاضی زاده، احمد صادقی، سید مرتضی صداقت حسینی، مرتضی ملک‌یارند مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
113 1021-NCHPNT سینتیک خشک‌کردن لایه‌نازک گنور (آوندول،smyrnium cordifolium boiss) میثم پیرمرادی، علی نجات لرستانی، مصطفی مصطفائی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
114 1041-NCHPNT شناسایی ارقام برنج با پردازش و اندازه برداری از روی تصاویر تهیه‌شده زیر بینوکالر سعید احمدی پور، محمودرضا گلزاریان مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
115 1146-NCHPNT شناسایی محصول زرشک و راهکارهای کاهش ضایعات و صادرات آن نپتون بیدلی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
116 1031-NCHPNT طراحی دستگاه برداشت میوه در ابعاد کوچک سید حنیف رضا معتمد الشریعتی، مجتبی ناصری، مرتضی امامی، ایمان ساعدی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
117 1001-1111111 طراحی، ساخت و ارزیابی گرمخانه مدرن و کاست شانه‌ای برای فرآوری توتون (شرقی و گرمخانه ای) با امکان استفاده در سایر محصولات کشاورزی رضا محسن زاده، مجتبی احمدی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
118 1081-NCHPNT (R1) طراحی و پیاده سازی سامانه بینایی ماشین برای تعیین اندازه کریستال های شکر سفید سیدمحمود اسدی، حسن مسعودی، غلام رضا اکبری زاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
119 1096-NCHPNT طراحی و ساخت دستگاه دای رولر تخت به منظور تولید پلت هیمن امیری، محمدحسین کیان مهر، اکبر عرب حسینی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
120 1152-NCHPNT طرح یک سامانه تولید مکانیزه کود با استفاده از پسماندها در راستای مدیریت ضایعات کشاورزی عارف مردانی کرانی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
121 1040-NCHPNT طیف نگاری و تصویربرداری مادون قرمز نزدیک در شناسایی و ارزیابی کیفی محصولات کشاورزی ریحانه پاکدل، سحر اسحاق، محمودرضا گلزاریان، مجتبی ناصری مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
122 1015-NCHPNT عوامل موثر بر افزایش عمر انبار داری میوه کیوی در راستای کاهش ضایعات سینا شریفی سنگده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
123 1090-NCHPNT فرایندهای استخراج سبز ترکیبات موثره پیاز مهرانوش غریبی تهرانی، الهام آذرپژوه، امیرحسین الهامی راد، پروین شرایعی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
124 1063-NCHPNT کاربرد بیوسنسورها در بسته بندی مواد غذایی آزاده شاهسون تبریزی، رضوان نیک بخت مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
125 1038-NCHPNT کاربرد سیستم های الکترونیکی و روشهای آماری چند متغیره در ارزیابی حسی روغن زیتون فروغ شواخی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
126 1084-NCHPNT کاربرد سیستم‌های ترکیبی پردازش تصویر و شبکه عصبی- فازی تطبیقی(انفیس) در ارزیابی تازگی گوشت مرغ امین طاهری گراوند، سودابه فتاحی، فیض اله شهبازی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
127 1051-NCHPNT کاربرد ضایعات کارخانجات در تولید اسنک های اکسترود شده حاوی فیبرهای رژیمی سرور لطفی شیرازی، آرش کوچکی، الناز میلانی، محبت محبی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
128 1144-NCHPNT کنترل ترکیب گازی مواد غذایی بسته بندی شده، راهی به سوی افزایش عمر نگهداری این محصولات: بسته بندی های فعال و حسگرهای گاز حبیب اله عباسی، ندا فهیم، هدا فهیم مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
129 1074-NCHPNT مدل سازی جرم میوه زیتون بر اساس نسبت گوشت به هسته و ویژگی‌های هندسی فروغ شواخی، هومن شریف نسب، صغری معدنی، زهرا رفیعی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
130 1082-NCHPNT مدل سازی ریاضی فرآیند پیش سرمایش هلو حبیبه نعلبندی، صادق سیدلو مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
131 1143-NCHPNT مدل سازی سینتیک خشک کردن قارچ خوراکی پیش تیمار شده با پرتو گاما به روش لایه نازک احسان فرتاش نعیمی، محمد هادی خوش تقاضا، سلیمان عباسی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
132 1018-NCHPNT مدل‌سازی میزان تقلب انواع شربت در عسل بر اساس پردازش تصویر میثم پیرمرادی، مصطفی مصطفائی، لیلا ندرلو، حسین جوادی کیا مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
133 1155-NCHPNT مروری بر بیوسنسورهای تشخیص میکروبی و کاربرد آن در صنایع غذایی حبیب اله عباسی، ندا فهیم، هدا فهیم مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
134 1061-NCHPNT (R1) مروری بر روش های تعیین اندازه کریستال های شکر حسن مسعودی، سیدمحمود اسدی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
135 1073-NCHPNT مروری بر غیرفعال سازی میکروارگانیسم ها توسط پلاسمای سرد و اثرات آن بر کیفیت مواد غذایی مریم اکبریان، فخری شهیدی، محمدجواد وریدی، آرش کوچکی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
136 1121-NCHPNT مروری بر نقش سبزیجات تخمیری در زندگی روزانه مردم ملل مختلف اصلان عزیزی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
137 1052-NCHPNT مصرف سوخت و انرژی عملیات برداشت در تولید نیشکر در کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر اهواز مهدی رضازاده مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
138 1172-NCHPNT مطالعه گونه پونه سای بینالودی Nepeta binaludensis ، گونه ای نادر با خواص دارویی و درمانی در ایران افسانه عظیمی محله، پروین شرایعی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
139 1088-NCHPNT مطالعه مروری حرارت‌دهی اهمیک، کاربردهای آن در صنعت مواد غذایی و مدل‌سازی حرارتی محمدمهدی سیدآبادی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
140 1054-NCHPNT معرفی انواع پوشش های زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی پروین بقری، فخری شهیدی، ناصر صداقت مقاله به صورت مشروط برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
141 1165-NCHPNT معرفی قارچ‌کش جدید لونا سنسیشن علیه عامل بیماری لکه سیاه سیب درختی کاووس کشاورز، بهروز حسن پور، محمد رضا چاکرالحسینی مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
142 1156-NCHPNT معرفی گونه پونه سای بینالودی Nepeta binaludensis ، گونه ای نادر با خواص دارویی و درمانی در ایران افسانه عظیمی محله مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
143 1024-NCHPNT معرفی و کاربرد پوشش های زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی پروین بقری، فخری شهیدی، ناصر صداقت مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
144 1044-NCHPNT مقایسه برخی خواص کیفی گوجه‌فرنگی خشک شده با روش رفرکتنس ویندو با سایر روش-های خشک کردن شهین زمردی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
145 1123-NCHPNT مقایسه تاثیر بسته بندی با پلاستیک نانو و معمولی (LDPE) در بهبود عمر انباری و حفظ کیفیت پس از برداشت میوه عناب تازه (Ziziphus jujuba Mill.) فرید مرادی نژاد، مهدی قسمتی مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
146 1009-NCHPNT مقایسه تاثیر کودهای شیمیای با کود آلی ورمی کمپوست بر عملکرد آویشن الهام امامی، پریا افضلی، هوشمند صفری مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
147 1008-NCHPNT مقایسه تاثیر کودهای شیمیای با کود آلی ورمی کمپوست بر عملکرد بادرنجبویه پریا افضلی*1، الهام امامی2 ،هوشمند صفری3 پریا افضلی، الهام امامی، هوشمند صفری مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
148 1089-NCHPNT (R1) مقایسه خصوصیات کمی و کیفی برخی از ارقام جدید گیلاس ابراهیم گنجی مقدم، ناصر بوذری مقاله برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
149 1017-NCHPNT مقایسه، مدل‌سازی و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی تقلب عسل با انواع شربت میثم پیرمرادی، مصطفی مصطفائی، حسین جوادی کیا، لیلا ندرلو مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
150 1097-NCHPNT مقایسه وزن، تعداد و بازار پسندی ارقام هندوانه تحت شرایط تنش شوری اردلان ذوالفقاران مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است