بررسی و ارزیابی خواص دی الکتریک بیودیزل پالم با استفاده از امواج مایکروویو در فرکانس MHz 2450 |
کد مقاله : 1174-NCHPNT |
نویسندگان: |
محمد زارعین *1، برات قبادیان2، محمدهادی خوش تقاضا2، حسین عامری مهابادی3 1تهران-دانشگاه تربیت مدرس-گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم 2دانشگاه تربیت مدرس- گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم 3گروه مهندسی برق، مرکز تحقیقات مخابرات ایران، تهران |
چکیده مقاله: |
گرایش به سوی تحقیق پیرامون تولید و کاربرد انرژیهای تجدیدپذیر و از جمله بیودیزل به منظور کاهش گازهای گلخانهای و آلایندگیهای ناشی از سوختهای فسیلی یکی از مهمترین مواردی است که در سیاستهای جهانی به آن پرداخته شده است. بیودیزل، اتیل استر یا متیل استری است که از روغنهای گیاهی یا چربیهای حیوانی تولید شده و به عنوان سوخت در موتورهای دیزل یا سامانههای حرارتی استفاده میشود خواص دی الکتریک مواد نقش عمدهای در طراحی سامانه مایکروویو و فرآیند تولید و فرآوری بیودیزل دارند. خواص دی الکتریک (έ، ثابت دی الکتریک و ″ε، اتلاف دی الکتریک) مواد پایهای بیودیزل از روغن پالم با کاتالیزور هیدروکسید پتاسیم (KOH) در غلظتهای (1، 5/1 و 2٪ وزن روغن) و مخلوطهای مختلف آن در سه دمای (30، 45 و 60) درجه سلسیوس و در فرکانس MHz 2450 اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت کاتالیزور مقادیر ثابت دیالکتریک کاهش و فاکتور اتلاف افزایش مییابد. همین نتایج با افزایش دمای نمونههای بیودیزل پالم برای مقادیر ثابت دیالکتریک و فاکتور اتلاف بدست آمد. |
کلیدواژه ها: |
بیودیزل، خواص دیالکتریک، امواج مایکروویو، فرکانس، پالم |
وضعیت : مقاله برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |